پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاعرسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشمانداز 20 ساله کشور و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامهریزی برنامههای روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..
شماره تماس: 0743337251
مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل
سردبیر : سیده سحر حسینی
جلسه ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان های آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
جلسه ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان های آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه گفت: این نشست نخستین جلسه اعتبار سنجی آموزشی، بیمارستان های آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان است.
دکتر صدراله محرابی افزود: علیرغم تلاش های صورت گرفته در جهت ارتقا وضعیت هتلینگ، بهبود زیر ساخت ها، منابع انسانی و تجهیزات پزشکی به خصوص بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت، به علت قدمت بیمارستان های موجود نیازمند حمایت و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات در بخش های آموزشی و درمانی هستیم.
وی با بیان اینکه، سیستم نرم افزاری بیمارستان های آموزشی احتیاج به اصلاح کاربردی دارد، افزود: با به کارگیری چارت های تشکیلاتی، اصلاح نرم افزارها، به کار گیری نیروی انسانی و ایجاد استاندارد های مربوطه، توانایی بهبود و ارتقا کیفیت در بیمارستان های آموزشی را خواهیم داشت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: بیمارستان های آموزشی شهید بهشتی و امام سجاد(ع) یاسوج در گذشته تنها بیمارستان های درمانی استان به شمار می آمدند، که با افزایش فضاهای آموزشی و درمانی و ورود اعضای هیئت علمی به کادر درمانی این بیمارستان ها و حضور و دانشجویان و راه اندازی رشته های بالینی در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی، به بیمارستان های آموزشی و درمانی استان تبدیل شدند.
دکتر محرابی در ادامه یادآور شد: تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان بر این است که بیمارستان شهید جلیل راه اندازی و همچنین بیمارستان شهید بهشتی به بیمارستان 400 تخت خوابی گسترش داده شود.
وی اضافه کرد: ارزیابان می توانند با ارائه نظرات کارشناسی و ارشادی خود در وضعیت آموزشی و درمانی، ارتقا کیفیت خدمت رسانی به بیماران تاثیر بسزایی داشته باشند
همچنین در این جلسه دکتر جواد مظفری؛ سرپرست تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت با بیان اینکه شهرستان بویراحمد با داشتن 2 بیمارستان آموزشی درمانی، طی بازدید هایی که با حضور اساتید و مسئولین بیمارستانی انجام شد، مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد:در این بازدیدها عملکرد هردو بیمارستان گزارش شد که به نسبت استاندارد وزارت بهداشت نقاط قوت و کاستی هایی وجود داشت.
عملکرد بیمارستان آموزشی شهید بهشتی یاسوج
ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج نیز در این جلسه با بیان اینکه عملکرد بخش های IT بیمارستان شهید بهشتی مطلوب و قابل مقایسه با استاندارد های وزارت خانه است، افزود: ارتقا سیستم الکترونیکی یکی از اساسی ترین موارد مورد توجه ارزیابی و اعتبار بخشی است.
دکتر اسدالله چراغی ادامه داد: نزدیکی بیمارستان شهید بهشتی به مرکز توسعه آموزش پزشکی دانشگاه(EDC) یکی از مهمترین نقاط مثبت و قابل توجه تیم ارزیابان است.
وی یادآور شد: تنوع و تعدد بیمار مراجعه کننده به این بیمارستان، حضور فعال تیم اورژانس، تشکیل کمیته های مرگ و میر و پیگیری شبانه روزی کارآموزان در بیمارستان شهید بهشتی نشان دهنده عملکرد مطلوب این بیمارستان است.
دکتر چراغی با اشاره به اینکه دسترسی به کتاب های مرجع و آخرین نشر چاپ برای دانشجویان در بیمارستان یکی از اساسی ترین نیاز های بیمارستان های آموزشی کشور است، تصریح کرد: برای افزایش تعداد کتاب های مرجع در کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی، نیاز است اقداماتی صورت پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین یکی از مشکلات موجود کمبود فضای فیزیکی بالینی و آموزش دانشجویان بوده که امیدواریم رفع شود.
وی با بیان اینکه استقرار واحد پژوهشی در بیمارستان مطلوب گزارش شده، ادامه داد: این واحد با مشارکت جدی می تواند در بخش مقالات تولیدی و مشاوره به کارکنان و دانشجویان، توانایی ارتقا کیفیت ارائه خدمات به بیماران را داشته باشد.
دکتر چراغی اظهار کرد: پیگیری مدیریت آموزشی در بخش های مختلف بیمارستان مطلوب و قابل تقدیر است.
عملکرد بیمارستان آموزشی امام سجاد (ع)
در ادامه ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت: بسیاری از موارد قابل ذکر در خصوص بیمارستان امام سجاد(ع) مشابه با بیمارستان شهید بهشتی است.
دکتر فرید یوسفی ابراز داشت: مستندات تمامی فعالیت های بیمارستان باید به صورت مکتوب و گزارش عملکرد به وزارت خانه ارائه شود.
وی عنوان کرد: مشخص بودن اهداف درمانی و شرح وظایف افراد، وجود تفاهم نامه های بین دانشکده ای و ابلاغ آن ها و تشکیل کمیته های آموزشی از مهمترین نقاط مثبت بیمارستان امام سجاد(ع) است.
وی با اشاره به اینکه سرپرست های بخش های مختلف بیمارستان در زمینه آموزش با فعالیت های گسترده، توانایی بهبود اعتبار بخشی به بیمارستان را خواهند داشت، یادآور شد: حضور سرپرستان سبب گسترش فعالیت ها و افزایش کیفیت آموزشی و درمانی خواهد شد.
دکتر یوسفی تصریح کرد: عملکرد معاون آموزشی بیمارستان ها باید به صورت ارزیابی های منظم حداقل 6 ماهه گزارش، و مستندات آن ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه سیستم پایش اعضای هیئت علمی به صورت دستی است ابراز داشت: بهتر است جهت ارتقا کیفیت کادر آموزشی، بیمارستان به سیستم پایش الکترونیک مجهز شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با راه اندازی بخش مراقبت های دارویی کمک بسزایی به بهبود ارائه خدمات به بیماران خواهیم داشت.
به گزارش وب دا؛ جلسه ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان های آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور تیم ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان، روسا و معاونین آموزشی بیمارستان های امام سجاد(ع) و شهید بهشتی یاسوج در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.